Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ رئیس دستگاه قضا در جریان ‌بازدید از زندان مرکزی اصفهان با تعدادی از مددجویان زندان ‌به صورت چهره به چهره گفتگو کرد و ضمن استماع مسائل و مشکلات آنان، دستورات مقتضی را صادر کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جریان سفر از پیش اعلام نشده و بدون تشریفات به استان اصفهان، ظهر امروز پنجشنبه (21 بهمن) در زندان مرکزی اصفهان حضور یافت و از بخش‌های مختلف این زندان به مدت حدود 2 ساعت بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دستگاه قضا در جریان این بازدید با تعدادی از مددجویان زندان مرکزی اصفهان به صورت چهره به چهره گفتگو کرد و ضمن استماع مسائل و مشکلات آنان، دستورات مقتضی را صادر کرد.

رئیس عدلیه با تعدادی از محکومین مالی و همچنین تعدادی از تولیدکنندگان ورشکسته که به دلایل مختلف دوران محکومیت خود را در زندان به سر می‌برند به گفتگو پرداخت و برای پیگیری و رفع مسائل و مشکلات آنها در چهارچوب قانون، قول مساعدت داد.

برخی از این تولیدکنندگان ورشکسته که دوران محکومیت خود را در زندان به سر می‌بردند خواستار دریافت مرخصی برای اخذ رضایت از شاکیان خصوصی و همچنین تعلق رأی باز برای سر و سامان دادن به وضعیت بنگاه‌ها و کارگاه‌های تولیدی خود بودند که رئیس عدلیه برای بررسی دقیق درخواست‌های آنها دستورات لازم را به مسئولان قضایی استان اصفهان صادر کرد.

رئیس دستگاه قضا همچنین به برخی از محکومان مالی که تقاضای آزادی از زندان برای جلب رضایت شاکیان خصوصی خود را داشتند، متذکر شد که دستگاه قضایی در جایگاه اِعمال عدالت و استیفای تمام و کمال حقوق مردم قرار دارد و در ملاقات چهره به چهره‌ای که صبح امروز با تعدادی از مراجعه‌کنندگان به دادگستری اصفهان داشته، برخی از طلبکاران و شاکیان خصوصی نظر مساعدی نسبت به خروج محکومان مالی از زندان نداشتند.

گفتگو با تعدادی از محکومان آبان 98 بخشی دیگر از بازدید حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای از زندان مرکزی استان اصفهان بود؛ رئیس قوه قضاییه جویای حضور یا عدم حضور محکومان آبان 98 در این زندان شد و پس از آنکه مسئولان زندان، تعدادی از این محکومان را به رئیس عدلیه معرفی کردند، وی به صورت چهره به چهره با این محکومان ملاقات و از وضعیت محکومیت و اوضاع خانوادگی آنها کسب اطلاع کرد و برای اِعمال ارفاقات قانونی در قبال پرونده آنها دستورات مقتضی را صادر کرد.

سوم مردادماه سال جاری بود که حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای در محل کار خود با تعدادی از مردم و همچنین خانواده‌های محکومان ناآرامی‌های آبان 98 دیدار و گفتگو کرد و برای بررسی مجدد پرونده این محکومان جهت اعمال ارفاقات قانونی به آنها، دستوراتی را به مسئولان ذی‌ربط صادر کرد.

تقاضای اعسار از پرداخت مهریه؛ بخشی از درخواست‌ها از رئیس دستگاه قضا در جریان بازدید وی از زندان مرکزی اصفهان بود که رئیس عدلیه متذکر شد برخی بانوان در جریان ملاقات صبح امروز در دادگستری اصفهان از اینکه همسران سابق آنها به رغم داشتن تمکن مالی درخواست اعسار از پرداخت مهریه می‌کنند گلایه داشتند.

در جریان بازدید برخی محکومان از بیان مسائل و مشکلات خود در جمع معذوریت داشتند و خواستار ملاقات خصوصی با رئیس قوه قضاییه بودند که این خواسته آنها از سوی حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای اجابت شد.

بازدید از اتاق‌های ملاقات الکترونیکی مددجویان زندان مرکزی اصفهان با خانواده‌هایشان، کسب اطلاع از نحوه و چگونگی فعالیت این اتاق‌ها و همچنین گفتگو با تعدادی از مددجویانی که در حال ملاقات الکترونیکی با خانواده‌های خود بودند، بخش دیگر حضور رئیس عدلیه در زندان مرکزی‌ اصفهان بود.

رئیس قوه قضاییه در جمع مددجویان زندان مرکزی اصفهان با تاکید بر اینکه برای رفع مسائل و مشکلات زندانیان و اِعمال ارفاقات قانونی به آنها نهایت تلاش خود را به کار خواهد گرفت، خطاب به مددجویان گفت: با توجه به در پیش بودن مناسبت‌های ملی و مذهبی، برای جلب رضایت شاکیان خصوصی خود جهت قرار گرفتن نام‌تان در فهرست عفو تلاش کنید و از ارتکاب مجدد جرم در دوران مرخصی نیز بپرهیزید.

بهبود وضعیت زندان‌ها و زندانیان، از جمله تاکیدات همیشگی حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای بوده و وی طی مدت اخیر شخصا ً 6  بازدید از زندان‌های سراسر کشور انجام داده است. زندان مرکزی ایلام، زندان رجایی‌شهر، زندان دماوند، زندان اوین، زندان مرکزی مشهد و زندان مرکزی اصفهان ندامتگاه‌هایی هستند که رئیس قوه قضاییه از آنها سرکشی کرده و در جریان این سرکشی‌ها بر لزوم تحول رفتاری و ساختاری در امر زندانبانی و ارتقاء وضعیت زندانیان در حوزه‌های مختلف تاکید کرده است.

«ایجاد شرایط و بستر اصلاح، تربیت و بازاجتماعی شدن زندانیان»،«اشتغال زندانیان»، «حبس‌زدایی» ، «اعمال تأسیسات ارفاقی» و «ایجاد ترتیبات فنی و قضایی برای استفاده از پابند الکترونیک در قبال محکومان واجد شرایط قانونی» از جمله رویکردهای تحولی در مقوله زندان و زندانیان است که مورد تاکید جدی رئیس قوه قضاییه است.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای زندان مرکزی اصفهان رئیس دستگاه قضا رئیس قوه قضاییه مددجویان زندان مسائل و مشکلات شاکیان خصوصی چهره به چهره رئیس عدلیه ا عمال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۷۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی

به گزارش خبرنگار مهر، قوه قضائیه برای جلوگیری از شهادت کذب علاوه بر راه‌اندازی سامانه شهود و مطلعین که شهود حرفه‌ای و غیر واقعی را شناسایی می‌کند، در پیش‌نویس لایحه تعزیرات فصلی قانون افزایش مجازات شهادت کذب را پیش بینی کرده است.

دروغی که در محکمه به زبان بیاید می‌تواند منجر به صدور حکم غلط علیه کسی و یا گاهی مرگ یک نفر شود. امیرالمومنین علی علیه السلام فرموده‌اند: دروغ در دنیا ننگ و عار است و در آخرت عذاب جهنم، زیرا شهادت کذب گاهی می‌تواند منجر به خسارات جبران ناپذیری شود. ممکن است ساختمانی که قرار است خانه چند جوان باشد با یک شهادت دروغ نیمه‌ کاره رها شود، کسب و کار کسی تعطیل و یا آبروی کسی برود و یا حتی خانواده‌ای از هم دور شوند.

اما با توجه به قانون پیشنهادی جدید اگر کسی سوگند دروغ یاد کند، به «مجازات اجتماعی درجه ۷» یعنی ۹۱ روز تا ۶ ماه زندان، جزای نقدی و بین ۱۱ تا ۳۰ ضرب شلاق و شش ماه محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم می‌شود.

اگر سوگند دروغ آن فرد روی رأی دادگاه تأثیر بگذارد، «مجازات سنگین‌تر درجه ۶» در انتظار اوست.

اگر شهادت دروغ منجر به مجازاتی مثل سلب حیات حبس ابد یا زندان درجه یک شود، شاهد کاذب به «مجازات سخت درجه ۵» محکوم می‌شود.

اگر فردی به صورت حرفه‌ای و در ازای دریافت پول حاضر به ارائه شهادت دروغ شود باید بداند که در هر حالتی مجازاتش یک درجه تشدید می‌شود. اگر کسی در ادارات شبه قضائی مانند تعزیرات حکومتی یا تخلفات اداری و انتظامی، شهادت دروغ داده باشد و شهادتش مؤثر واقع شود، یکی از مجازات‌های درجه ۷ در انتظارش است.

کسی که سوگند دروغ خورده باشد و پشیمان شود و به صورت رسمی در عدلیه اعلام کند که شهادت دروغ داده است به تشخیص دادگاه ممکن است از مجازات معاف شود یا یک یا دو درجه تخفیف در مجازات او اعمال شود. تصویب این لایحه در مجلس شورای اسلامی موجب کاهش شهادت‌های دروغ شده و احکام صادره متقن‌تر از قبل خواهد شد.

کد خبر 6096970

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات منطقه ۱۳ در دستور کار کمیته نظارتی شورای شهر اصفهان
  • جزئیات تازه از دادگاه پسران معاون اول سابق قوه قضائیه | سهم‌ ۱۴۰ میلیارد تومانی در پرونده ۹۰۰ میلیاردی در قیطریه | قاضی از متهمان خواست فحاشی نکنند!
  • صدور دستور قضایی برای تعقیب کیفری متخلفان حوزه شهری البرز‌
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • برخورد قانونی با سوءاستفاده کنندگان از قانون معافیت سربازی
  • برخورد قانونی با سوء استفاده کنندگان از قانون معافیت سربازی
  • مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی چیست؟
  • شرایط صدور دستور موقت
  • افزایش مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی
  • ۴متهم اصلی در پی مفقود شدن یسنا دستگیر شدند