Web Analytics Made Easy - Statcounter

اتفاقاتی مانند ارز ۴۲۰۰ تومانی، نحوه اجرای قانون گران شدن بنزین و پرونده کرسنت باعث ایجاد بسترهای فساد و ناامیدی هایی شد و امیدواریم در اسرع وقت و بدون هیچ ملاحظه ای با مسببین این گونه اتفاقات برخورد.

به گزارش مشرق، محسن نراقی دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور در پیش خطبه های نماز جمعه امروز تهران ضمن تبریک سالروز تشکیل بسیج دانشجویی گفت: بحمدالله بسیج دانشجویی در چند ساله گذشته توانست نهضت مساله محوری را پایه گذاری کند و بحمدلله این اتفاق مورد تائید رهبر انقلاب نیز قرار گرفت و هم چنین امیدواریم در آینده بتوانیم با استفاده از ظرفیت بدنه تشکلی بسیج دانشجویی تشکیل حلقه های میانی که مورد تاکید رهبری بوده است را رقم بزنیم و بتوانیم به رسالت جهاد تبیین که از جانب رهبری عزیز برای ما مشخص شده است؛ عمل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اینکه تریبون نماز جمعه در اختیار دانشجویان باشد از فرامین رهبر انقلاب است و سابقا هم این روال وجود داشته است و امیدواریم بیشتر از گذشته نیز این روند ادامه دار باشد.

نراقی با اشاره به بحث تحول که مورد تاکید رهبر انقلاب در دیدار اخیر تشکل های دانشجویی بود، اظهار داشت: رهبر انقلاب فرمودند تحول در بخش های گوناگون باید انجام شود. برای ایجاد تحول یک زمانی مدیران و مسئولان خودشان دست به تحول می زنند یک زمانی برای ایجاد تحول باید مطالبه صورت بگیرد. برای نمونه تحولی که در بخش خبر صداوسیما در دوران رئیس جدید سازمان انجام شد، برای ایجاد این تحول مطالباتی از جانب گروه های مختلف و به خصوص دانشجویان انجام شد و این مطالبات به نتیجه رسید، مشخصا اگر رویکردی که صدا و سیما در مساله اختلال در سیستم توزیع بنزین در پیش گرفت در مساله های سابق هم مثل گران شدن بنزین در پیش می گرفت کشور دچار خسارت هایی نمی شد.

این فعال دانشجویی افزود: به فرموده رهبر انقلاب تحول در بخش های گوناگون لازم است، به عقیده ما یکی از همین بخش ها همین تریبون نماز جمعه است. البته خداقوت عرض می کنیم خدمت مسئولان ستاد و حقیقتا در این مدت اتفاقات خوبی هم افتاده است برای مثال در همین چند هفته قبل در حدود نیمی از نمازهای جمعه از ظرفیت دانش آموزان استفاده شد یا همین هفته در حدود ۲۰ مرکز استان دانشجویان بسیجی سخنران پیش از خطبه هستند این ها قابل تقدیر است و ان شاالله ادامه دار باشد اما به نظر ما کافی نیست، نماز جمعه ای که به نظر امام راحل یک عبادت سرتاپا سیاسی است می تواند اثرگذارتر باشد. تحول صحیح در نماز جمعه هم می تواند باعث اعتماد بیشتر مردم به نظام اسلامی بشود و هم می تواند استقبال از این فریضه را بیشتر کند.

بیشتر بخوانید

دعوت ۸۲۵ تشکل دانشجویی از مردم برای حضور در پای صندوق‌های رأی

وی گفت: نماز جمعه می تواند به محلی تبدیل شود که مطالبات نظام اسلامی از مسئولین در آن مطرح بشود، این مطالبات نظام اسلامی چیزی جز مطالبات مردم نیست، چیزی جز مطالبات رهبری عزیز نیست، شما ببینید اما راحل می فرماید منصب امامت جمعه یعنی منصب تماس روحانیت با ملت، اگر این سخن محقق بشود، ائمه جمعه بیشتر در بین مردم حاضر بشوند مطالبات و خواسته های مردم را بشنوند، حالا این وسط ممکن است به واسطه مشکلات مردم مطالباتی ناصحیحی را هم مطرح کنند این نباید اصل کار را زیر سوال ببرد، اگر ائمه جمعه این مطالبات را بشنوند و در خطبه ها طوری مطرح کنند که مسئولین حساب ببرند این باعث اعتماد بیشتر مردم به نظام اسلامی می شود.

وی تصریح کرد: یک عده ای می گویند این انتقادات را چرا خطیب جمعه بگوید، چه منبری بگوید و چه دانشجو این تضعیف نظام است، نه آقایان بیان شدن این نکات در تریبون نماز جمعه منجر به تقویت نظام می شود.

وی با اشاره به بخشی از سخنان علامه مصباح تاکید کرد: همین تریبون نماز جمعه می تواند تبدیل به محلی برای پاسخگویی مسئولین بشود اگر وزیری یا نماینده ای یا رئیس فلان سازمان می آید و پیش از خطبه صحبت می کند قبل از آن چند کارشناس بیایند و عملکرد او را نقد کنند، درباره عملکردش مورد سوال قرار بگیرد، یا در همین فضاهای دانشگاه میزهایی قرار بگیرد، از مسئولین دعوت بشود، اسمشان آنجا بخورد که مردم متوجه بشوند چه کسی می آید چه کسی نمی آید، مسئولین بیایند، بنشینند و به سوالات مردم پاسخ بدهند. البته بحمدالله در دولت جدید این ویژگی در بین مردم بودن در اکثر مسئولان آن وجود دارد و امیدواریم به همت ستاد نماز جمعه این اتفاقات به وجود بیاید و شاهد تحولاتی در این فریضه سیاسی عبادی باشیم.

نراقی با اشاره به وضعیت امروز کشور گفت: الحمدلله در چند ماه اقدامات خوبی از جانب ۳ قوه انجام شده است و شایان تقدیر است.

وی ادامه داد: متاسفانه بی تدبیری برخی از مسئولین در گذشته وضعیتی را رقم زده است که باعث ناامیدی بخشی از مردم شده، یکی از راه های از بین رفتن این ناامیدی و بازآفرینی امید در بین مردم این است که مردم ببینند با مسببین این وضعیت به واسطه ترک فعل ها و بی تدبیریشان برخورد صورت می گیرد.

نراقی تصریح کرد: متاسفانه امروز اگر مدیری به وظیفه خود عمل نکند و در سطوح مختلف مدیریت ناکارآمد داشته باشد هزینه اش فقط برای مردم است و برای خود او هیچ هزینه ای ندارد، باید تدبیری اتخاذ شود که مسئولین و مدیران خود را پاسخگوی اعمال و رفتارشان ببینند، اگر افراد ببینند بابت بی تدبیری شان مورد سوال واقع می شوند، بابت ترک فعل مورد محاکمه قرار می گیرند دیگر به راحتی دست به هر کاری نمی زنند، دیگر به راحتی مسئولیتی که در آن تخصص ندارند را نمی پذیرند.

وی در ادامه خطاب به رئیس دستگاه قضا گفت: متاسفانه برخی از اتفاقات از قبیل ارز ۴۲۰۰ تومانی، نحوه اجرای قانون گران شدن بنزین، خصوصی سازی های غلط و افسار گسیخته و مسائل مربوط به پرونده کرسنت باعث ایجاد بسترهای فساد و ناامیدی هایی شده که خسارات جبران ناپذیری ایجاد کرده است لذا درخواست داریم اکنون که دولت فعلی بر خلاف دولت قبل در مبارزه با فساد مصمم است در اسرع وقت و بدون هیچ ملاحظه ای با مسببین این گونه اتفاقات برخورد جدی صورت بگیرد.

این فعال دانشجویی اضافه کرد: مساله بعد از گذشت ۵ ماه از انتخابات و ۳ ماه از تشکیل دولت با وجود تلاش های فراوان رئیس جمهور و مسئولین متاسفانه هنوز راهبرد کلان و مشخصی از دولت مشاهده نشده است، سازوکارهای غلطی از دولت قبل وجود دارد که باید اصلاح بشود و مردم تغییرات را احساس کنند، متوجه سختی کار هستیم اما توقع ما از دولت سیزدهم بیش از این است.

وی گفت: یکی از اصلی ترین مواردی که دولت جدید باید زودتر در آن به نتیجه برسد راهبرد اقتصادی دولت است، متاسفانه اقدامات ناصحیح قبل وضعیت اقتصادی را برای بخشی از جامعه سخت کرده است، امیدواریم دولت زودتر به یک راهبر مشخص اقتصادی دست پیدا کند و شاهد تصمیمات متناقض در همه امور به ویژه مسائل اقتصادی نباشیم، در همین مسائل اقتصادی لازم است ذکر کنم که تصمیمات دولت باید طوری اتخاذ شود که اگر قرار است فشاری بر کسی متحمل شود این فشار بر روی سرمایه داران و سوداگران متحمل شود نه مردم عمده مردم و امیدواریم مجلس هم ضمن نظارت بر انجام این امور به این مساله توجه جدی داشته باشد.

نراقی اظهار داشت: ۵ ماه از انتخابات و ۳ ماه از شروع به کار دولت گذشته است ولی متاسفانه هنوز برخی مسئولیت های مهم کشور بر عهده کسانی است که در دولت قبل عملکرد قابل دفاعی نداشته اند، هنوز استاندار برخی از استان ها انتخاب نشده اند، معاونین مهم برخی از وزارت خانه ها هنوز تعیین تکلیف نشده اند، تحلیل ما از فرمایش رهبری عزیز مبنی بر سرعت عمل در تشکیل دولت جدید مشخص شدن سریع تر این موارد است و نه فقط تشکیل کابینه و امیدواریم هرچه زودتر با توجه به فرمایشات رهبر انقلاب مبنی بر استفاده از نخبگان و جوانان از این ظرفیت به صورت حداکثری استفاده شود و صرفا شامل طیف خاصی از افراد نشود.

وی گفت: پیرامون مساله مذاکره هم حرف اولیه ما این است که اولا تعامل با جهان در چند کشور غربی خلاصه نمی شود دولت محترم باید تلاش کند که پیش از تلاش برای رفع کلیه تحریم ها برای بی اثر کردن آن ها تلاش کند و به حمدالله این نگاه در مواضع بیشتر دولتمردان فعلی دیده می شود.

نراقی افزود: نهادهای بین المللی ظاهرا مستقل نیز باید بدانند که جمهوری اسلامی به تمامی تعهدات خود عمل کرده است و طرفی که غیر مسئولانه از آن خارج شده است باید برای بازگشت هزینه پرداخت کند طرف آمریکایی است و تا زمانی که طرف مقابل به تعهدات قبلی خود عمل نکند نباید انتظاری از جمهوری اسلامی داشته باشد.

وی ادامه داد: آقای گروسی هم قبل از سفر مجدد به ایران  باید بداند که هر تقاضایی از جمهوری اسلامی قبل از محکوم کردن اقدامات خرابکارانه‌ رژیم صهیونیستی علیه تاسیسات هسته‌ای ایران نشان از پادویی شما برای اربابان غربی خود دارد. کمی در ظاهر آزادگی آژانس بین المللی را حفظ کنید و اقدامات خرابکارانه‌ رژیم صهیونیستی را محکوم کنید.

نراقی خطاب به نمایندگان مجلس هم گفت: انتظار ما از مجلس انقلابی این است که اولا به صورت جدی کار کند و به نظارت بر دولت بپردازد و ثانیا به تعهدات و قول هایی که داده است عمل کند، حدود یک سال و نیم از عمر مجلس طی شده است اما هنوز مسائلی از قبیل شفافیت که شعار نمایندگان بود به نتیجه نرسیده است و اسف بار تر شاهد آن هستیم که برخی از طرح ها پشت درب های بسته در حال بررسی و تائید است. آقایان وکلای مردم، شما به مردم وعده های داده اید، شما به مردم قول شفافیت داده اید، اکنون که یک سال و نیم از عمر مجلس طی شده باید پاسخگو باشید.

این فعال  دانشجویی تصریح کرد: اگر بناست دولت به اصلاحات جدی اقتصادی بپردازد و شاهد تحولاتی در زمینه اقتصادی باشیم نیازمند آن است که مجلس به طور ویژه بر روی این مساله نظارت داشته باشد و اگر بناست منافع افرادی تحت الشعاع قرار بگیرد آنان سرمایه داران و سوداگران باشند و نه مردم معمولی.

وی در پایان گفت: با توجه به نزدیک شدن ۱۶ آذر و روز دانشجو به نمایندگی از تمامی دانشجویان کشور از مسئولین دعوت می کنم که دعوت دانشجویان را لبیک گفته و در بین دانشجویان حاضر شده و به مطالبات آنان پاسخ دهند. دانشگاه محل گفت و گو با دانشجو است و امیدواریم اگر مسئولی در دانشگاه حاضر می شود به گفتگو با دانشجویان بپردازد و شاهد برخی اتفاقات قبل که مسئولان در دانشگاه حاضر می شدند همه حاضر بودند جز دانشجویان نباشیم.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو بسیج دانشجویی آبان 98 بنزین دولتمردان سابق قوه قضاییه برخوردقانونی تریبون نماز جمعه بسیج دانشجویی رهبر انقلاب نظام اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۷۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه جراحی اقتصادی باید در ساختار‌های غلط و پوسیده کشور انجام شود، گفت: «انتظار ما از دولت و مجلس انقلابی این است که دست به تغییرات ساختاری در اقتصاد بزنند در غیر اینصورت ادامه وضع موجود بی تدبیری و بی خردی است و نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم.»

به گزارش شفقنا، روح الله ایزدخواه در خصوص وضعیت ارائه تسهیلات به مردم، اظهار کرد: یکی از انتقادات به این دولت مدل ارائه تسهیلات بانکی است؛ متاسفانه عملکرد مناسبی در حوزه تسهیلات ازدواج و اشتغال دیده نمی‌شود و بانک‌ها به اسم کنترل نقدینگی، تسهیلات تکلیفی را در عمل محدود کردند که منجر به رکود شد یعنی سرمایه در گردش و تسهیلات تولید، به مشکل برخورد و به مساله اول صنعت ما تبدیل شده است.

به اسم کنترل «تورم» تسهیلات بانکی را محدود کردند

وی در ادامه افزود: سال گذشته به اسم کنترل تورم، تسهیلات بانکی را محدود کردند که باعث ایجاد رکود تورمی شد. این سیاست غلط است و بار‌ها هم گفتیم یک طرفه نمی‌توان به مسایل اقتصادی نگاه کرد و بدون توجه به تولید اگر بخواهیم تورم را مهار کنیم، منجر به رکود می‌شود.

برخورد این دولت با بانک‌ها برخورد جدی و سازنده‌ای نبوده است

آقای ایزدخواه با انتقاد از اینکه بخش زیاد از منابع مالی بانک‌ها خرج بنگاهداری بانک‌ها می‌شود، ادامه داد: بخش‌های دیگری از این منابع را هم به عنوان وام به پرسنل خود می‌دهند و حتی بعضا این تسهیلات به دانه درشت‌ها داده می‌شود؛ بنابراین در شرایطی که منابع بانکی بیشتر شده است سوال ما از بانک‌ها این است این منابع در کجا خرج می‌شود!. ما ایراد اساسی به نظام بانکی داریم که از گذشته بوده و در این دولت تشدید شده است؛ برخورد این دولت هم با بانک‌ها مطلقا برخورد جدی و سازنده‌ای نبوده است؛ اقای خاندوزی بار‌ها در جلسات نظارتی ما به صراحت گفتند که «زور من به بانک‌ها نمی‌رسد». اقای رئیسی علی رغم شعار‌ی که در ایام تبلیغات ریاست جمهوری گفتند که «بانک‌ها را به خط خواهم کرد»، اما در عمل نشانه‌ای از این مساله نمی‌بینیم.

وی افزود: عده‌ای از نمایندگان مجلس هم دائما با شعار کنترل نقدینگی، فضا را تشدید می‌کنند که قطعا به ضرر تولید و به نفع سوداگری و بنگاهداری بانک‌ها است. مجلس جدید به دلیل اینکه مجلس یکدستی به لحاظ سیاسی نیست و نیرو‌های مستقل بیشتری دارد، امیدواریم بتواند با جدیت و الگوی منطقی درست بانک‌ها را وارد کار کند.

نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم

وی در خصوص عدم اخذ تضامین از مردم برای ارائه وام‌های خرد، گفت: بانک‌ها اصلا عمل نمی‌کنند و این حرفی که وزیر اقتصاد گفتند توسط بانک‌ها رعایت نشد و مراجعینی که برای دریافت وام‌های معیشتی خرد به مردم معرفی می‌کنیم، یا توسط بانک‌ها رد می‌شود و یا چند ضامن از مردم می‌خواهند؛ لذا ما نیاز به جراحی واقعی داریم چراکه جراحی در سفره مردم هنر نیست بلکه در ساختار‌های غلط و پوسیده کشور باید انجام شود. جراحی در ساختار الیگارشی بانکی باید انجام شود و انتظار ما از دولت و مجلس انقلابی این است که دست به تغییرات ساختاری در اقتصاد بزنند در غیر اینصورت ادامه وضع موجود بی تدبیری و بی خردی است و نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم!.

دیگر خبرها

  • اهداف فولاد مبارکه در زمینه کاهش حوادث بسیار متعالی است
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • قصور مسئولان در حادثه امام‌زاده ابراهیم شفت محرز است
  • رئیسی: عملیات «وعده صادق» ما را در باشگاه قدرت های منطقه ای در بالاترین رده ها قرار داد
  • برخورد دستگاه قضا با ترک فعل انجام شده در حادثه امامزاده ابراهیم
  • متولدین این ماه‌ها از بقیه بااستعدادترند!
  • آشکار شدن ماهیت واقعی دولتمردان آمریکا در برخورد خشن با جنبش اعتراضی دانشجویان
  • محکومیت برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان مدافع غزه
  • دولت گرفتاری اقتصادی مردم را کاهش دهد‌
  • اطمینان دستگاه قضا به مردم برای برخورد با مفسدین گردن کلفت