Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با اشاره به سالگرد حوادث آبان ۹۸، اظهار داشت: مقصران حوادث آبان ۹۸ برخی از دولتمردان دولت قبل هستند که در راس آن آقای روحانی قرار داشت.

 وی ادامه داد: دولتمردان قبلی با رفتار نادرست مدیریتی در صدد این بودند که یک بار دیگر از ملت ایران انتقام بگیرند ولی به لطف خدا مردم ایران همیشه نقشه های دشمنان را خنثی می کنند زیرا دشمنان خارجی افرادی را مسلح کرده بودند تا با سوءمدیریت مدیران داخلی این افراد را به داخل کشور گسیل کنند تا ایران را به آشوب بکشند اما مثل همیشه سرشان به سنگ خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس گفت: مقصر اصلی و بالاتر از تمام این موارد آمریکا و رژیم های اروپایی هستند زیرا آن ها با رفتارشان آتش بیار معرکه بودن که به نظر بنده این افراد و دولتمردان کشورهای متخاصم باید محاکمه شوند.

حاجی‌دلیگانی افزود: رسانه های خارجی اعم از فارسی زبان و غیر فارسی زبان و همچنین رسانه های داخلی که مطالبی را منتشر کردند و باعث شدند که این آتش شعله ور شود باید یک روزی در پیشگاه ملت ایران محاکمه شوند و باید به سزای اعمالشان برسند زیرا با رفتارهایشان خسارت های سنگینی به کشور متحمل کردند.

وی با بیان اینکه وزارت امور خارجه و معاون حقوقی ریاست جمهوری می‌بایست پیگیر شکایت های بین المللی علیه افرادی که حوادث ۹۸ را رقم زدند باشند، بیان کرد: در داخل نیز قوه قضائیه باید دادگاهی برقرار کند و افرادی که سبب این اتفاق ناگوار شدند را به دادگاه فرا بخواند تا پاسخگویی ملت ایران باشند.

حاجی دلیگانی گفت: مجلس چندین بار گزارش قصور و کوتاهی‌ها در اطلاع‌رسانی درباره سهمیه بندی بنزین در آبان سال 98 را طبق ماده ۲۳۴ آیین‌نامه داخلی به قوه قضاییه ارجاع داده است، اما تا کنون اتفاقی نیفتاده است. قوه قضاییه باید خیلی زودتر از این، افرادی را در مدیریت سهمیه‌بندی بنزین در آن سال کشور داشتند محاکمه می‌کرد. سال های قبل بهانه مصونیت مطرح بود اما اکنون افراد مقصران مصونیتی ندارند و باید محاکمه شوند.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اکنون زمان دادگاهی کردن افراد خائن به کشور است چه افرادی که در داخل حضور دارند و چه افرادی که در خارج از کشور زیر چتر ملکه انگلیس، رئیس‌جمهور آمریکا و دشمنان ایران قرار دارند باید محاکمه شوند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: حاجی دلیگانی آبان98 اعتراضات بنزینی محاکمه شوند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۶۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش گفت: ریشه ناترازی بنزین در بخش تولید نیست بلکه ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است؛ ناوگان حمل‌و نقل کشور هر سال روبه‌ نزول است و خودروهای فرسوده هنوز در خیابان‌های کشور تردد می‌کنند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، ناصر عاشوری، دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش در نشستی خبری اظهار داشت: در نمایشگاه نفت امسال، بسیاری از تفاهم‌نامه‌های گذشته پالایشگاه‌های کشور به قرارداد تبدیل خواهد شد و تفاهم‌نامه‌های جدیدی نیز منعقد می‌شود که بخشی از این قراردادها و تفاهم‌نامه‌ها مربوط به استفاده از توان شرکت‌های دانش بنیان است.

وی افزود: با محوریت شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم است در نمایشگاه نفت امسال حضور خواهیم یافت و در 3 پنل تخصصی حضور داریم که محور آنها، برنامه‌ریزی برای تولید با کیفیت و جهش تولید، تأثیر کاهش منابع مالی در استمرار تولید و تهدید ناشی از کاهش نیروهای متخصص در صنعت پالایش است.

عاشوری از بروز چالش برای پالایشگاه لاوان در پی مهاجرت نیروهای متخصص این پالایشگاه خبر داد و گفت: تا پیش از این، مهندسین ما درخواست رفتن به خارج از کشور داشتند، الان افراد فنی و آچاربه‌دست پالایشگاه‌ها نیز درخواست کار در کشورهای خارجی را دارند؛ به‌طوری که از کشورهای همسایه دعوت‌نامه برای کارگران ماهر پالایشگاه‌ها با حقوق 600 تا 700 میلیون تومان در ماه ارسال می‌شود.

وی ادامه داد: در تمامی ابعاد انرژی شامل برق، گاز، بنزین و گازوئیل دچار ناترازی هستیم و اگر امروز به اصلاح روند مصرف انرژی در کشور ورود جدی نکنیم، دو سال دیگر به‌طور حتم بحران تأمین انرژی خواهیم داشت.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش تصریح کرد: ریشه ناترازی بنزین در بخش تولید نیست بلکه ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است؛ ناوگان حمل‌و نقل کشور هر سال روبه‌ نزول است و خودروهای فرسوده هنوز در خیابان‌های کشور تردد می‌کنند و خودروسازی ما نیز بر اصول بهینه طراحی نمی‌شود و مصارف بالا، کار را به‌جایی رسانده که به‌جای اینکه قرار بود صادرات بنزین داشته باشیم، در سال گذشته حدود 3 میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم.

عاشوری متوسط ظرفیت تولید روزانه بنزین در کشور را 115 میلیون لیتر اعلام کرد و گفت: این میزان از ابتدای دولت تغییر محسوسی نداشته و تا پایان دولت هم تغییر محسوسی نخواهد داشت، چراکه از شرکت‌ها و پالایشگاه‌های فعلی نمی‌توان انتظار رشد ظرفیت تولید داشت، هرچند پروژه‌هایی در راستای افزایش کیفی محصولات در پالایشگاه‌ها در حال اجرا است.

وی افزود: دولت به‌دنبال احداث پتروپالایشگاه‌ها و پالایشگاه‌های بزرگ است که این روند، زمان‌بر است، به‌جای آن بهتر است روی پالایشگاه‌های کوچک برنامه ریزی شود که هم با سرمایه کمتر و هم در زمان کمتر قابل بهره‌برداری است و اشتغال‌زایی و ارزآوری برای کشور به‌دنبال دارد.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش خاطرنشان کرد: اگر دولت پالایشگاه‌های کوچک را حمایت کند، می‌توان پالایشگاه‌های 20 تا 40 هزار بشکه‌ای احداث کرد که هر 10‌تای آن به اندازه یک پالایشگاه بزرگ آورده به دنبال دارد و به‌دلیل پراکندگی، هم سرمایه‌پذیری کمتری دارد و هم از نظر پدافند غیرعامل بسیار موثر خواهد بود.

عاشوری میزان بدهی دولت به پالایشگاه‌ها را حدود 200 همت دانست و گفت: یکی از راهکار این است که دوات اجازه تهاتر بدهی مالیاتی 50 همتی پالایشگاه‌ها را با بخشی از مطالبات آنها بدهد و راهکار دیگر که پیشنهاد شده این است که در 6 فرآورده اصلی تولیدی پالایشگاه‌ها، در بخش مازاد به ما اجازه فروش بدهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است
  • دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • افشاگری رشیدی کوچی از تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس آینده به جریان پایداری و  امام صادقی‌ها
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • وزارت رفاه: تا هفته آینده، برنامه دولت برای نحوه تداوم طرح کالابرگ اعلام می‌شود
  • خبر مهم وزارت رفاه درباره ادامه طرح کالابرگ / جزئیات برنامه دولت برای تداوم طرح فجرانه
  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟